pamukkale üniversitesi tıp fakültesi halk sağlığı anabilim dalı

DUYURULAR

Mart 2011Bölüm başkanımız Prof. Dr. Ali İhsan Bozkurt, Tıp Fakültesi Dekan Yardımcılığı'na atanmıştır.

point Aralık 2010 Bölümümüz kampüs içerisindeki yeni eğitim binasına taşınmıştır.

point 25 Temmuz 2009 Bölümümüz ile Sağlık Bakanlığı arasında yapılan protokol ile bir Eğitim ve Araştırma Bölgesi'ne kavuşuyoruz.  EAB olarak Denizli'nin Honaz İlçesi seçildi.  Ayrıntılı bilgi

3 Haziran 2009 "Denizli Tütünle Mücadele Sempozyumu" bölümümüzün katkısıyla Kongre ve Kültür Merkezimizde düzenlenmiştir. Prof. Dr. Ali İhsan Bozkurt başkanlığında düzenlenen sempozyuma Prof. Dr. Nazmi Bilir, Prof. Dr. Elif Dağlı ve Mehmet Gündoğdu konuşmacı olarak katılmışlardır.

27 Nisan - 1 Mayıs 2009 12. Uluslararası Halk Sağlığı Kongresi (12th World Public Health Congress) İstanbul'da düzenlenmiştir.  Kongre web sayfası

9 Mart 2009 PAÜTF 14 Mart Tıp Bayramı Bilim Haftası etkinlikleri çerçevesinde bölümümüzün katkılarıyla  tıp öğrencileri arasında ödüllü bilgi yarışması düzenlenmiştir.

6 Mart 2009 Bölümümüz Denizli'nin Kale İlçesi'nde halka ve öğretmenlere yönelik "Bireyin Gelişim Evreleri, Öğrenci Gelişimi ve Davranış Bozuklukları" seminerine katkıda bulunmuştur.  Ayrıntılı bilgi

30 Ekim 2008 Bölümümüzün Tıp Fakültesi Dönem 1,2,3 ve 6. dönem öğrencileri için yürüttüğü alan çalışmalarında ziyaret ettiği  kurum yetkilileriyle bir toplantı düzenlenmiştir.  Toplantının ayrıntıları

21-25 Ekim 2008 "Cumhuriyetten Bugüne ve Geleceğe Sağlık" konulu 12. Ulusal Halk Sağlığı Kongresi Ankara da düzenlemiştir.

8-11 Mart 2007  Bölümümüz, Türkiye Yeşilay Cemiyeti Denizli Şubesi ile birlikte hekimlere yönelik "Sigarayı Bıraktırma Yöntemleri Kursu" düzenlemiştir.

23-26 Ekim 2007 Bölümümüz ve Halk Sağlığı Uzmanları Derneği (HASUDER) işbirliğiyle "21. Yüzyılda Halk Sağlığı Sorunları ve Çözümleri" kongresi, Denizli de düzenlenmiştir.

13-14 Mayıs 2006 Bölümümüz tarafından düzenlenen "Egeli Halk Sağlıkçılar Toplantısı" Denizli de yapılmıştır.